Bij !DROPS houden we van een maatschappij in verandering. Verandering is namelijk de basis van al onze projecten. Zo ontwikkelen wij nieuwe methodes waarmee individuen, vanuit hun eigen sterktes, dingen kunnen veranderen in hun leefomgeving.
Tijdens onze Human Touch Events maak je kennis met deze unieke methodologieën.

Verandering betekent ook bijleren. Dit doe je – al doende – tijdens onze Human Touch Learning Labs. Het thema is elke keer anders: nieuwe innovaties, termen, software, systemen, …

Eerstvolgend event:

 

Gent, stad in verandering

The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new.” – Socrates

Gent zit middenin een grote transitie. En hoewel veranderingen vaak lastig zijn (denk maar aan het mobiliteitsplan) zijn ze ook nodig om een stad leefbaar te houden.

Wachten op de overheid is hierbij niet altijd een optie. Overheden kijken naar ‘the big picture’, maar zien jouw buurt niet zoals jij die ziet. Hoe kan jij, als jonge creatieveling, inspelen op een stad in verandering en zelf innovatieve verandering teweegbrengen in je eigen buurt? Je leert het tijdens het eerste Human Touch Learning Lab.

Niemand minder dan Urban Innovation expert Matt Carreau komt helemaal vanuit Londen naar Gent om je de tips & tricks van City Systems Design te leren. Via een creatieve workshop ontdek je hoe je als individu de grootste impact kan hebben en welke nieuwe tools je kan gebruiken om jouw stad te veranderen!

Programma:

9:00 – Ontbijt
9:30 – Workshop City Systems Design
13:30 – Einde workshop

Praktisch:

Wanneer? 22 februari 2018 – 9u tot 13u30
Waar? Watt Factory – Vlasgaardstraat 52, 9000 Gent
Kostprijs? €32 (incl. ontbijt)

Het aantal plaatsen is beperkt. Koop je tickets hier!

the_human_touch_event-idrops

Toekomstige events:

29 maart 2018: Human Touch Event
26 april 2018: Human Touch Learning Lab

the_human_touch_event-idrops