De fototentoonstelling van Annick Donkers brengt in een beeldenreeks het verhaal van Omed, een Koerdische vluchteling die in Antwerpen terecht kwam. De beelden zijn stille momenten uit het dagdagelijkse leven van Omed. Objecten en taferelen laten je de desolaatheid voelen van het leven als vluchteling.

Met de tentoonstelling wil !DROPS mensen bewust maken van de aanwezigheid van vluchtelingen en aantonen voor welke uitdagingen ze staan.

Je bent van harte welkom.
Van maandag 15 oktober tot en met vrijdag 19 oktober landt deze fototentoonstelling in zijn vlucht neer bij Madam Fortuna, Sergeyselsstraat 20, 2140 Antwerpen.

We nodigen je graag uit voor het openingsmoment op donderdag 18 oktober om 18u waarbij !DROPS u te woord zal staan om de achtergrond van de foto’s en de doelstelling over de tentoonstelling uit de doeken te doen.

OVER !DROPS

!DROPS is een sociaal innovatiebureau. Als creatief collectief pakken we maatschappelijke vraagstukken aan. Van facilitatie tot creatie; van denken tot doen. We werken multidisciplinair en zien cultuur en digitaliteit als dé tools voor positieve verandering. Hierbij plaatsen we ‘the power of people’ centraal. Samen ontwikkelen we duurzame resultaten voor een leefbare 21e eeuw. Dichtbij huis en over de grenzen heen.
Meer info over !DROPS: www.idrops.org

OVER ANNICK DONCKERS

Annick Donckers is een documentaire fotograaf uit Antwerpen. Zewoont op dit moment in Mexico. Ze heeft reeds verschillende tentoonstellingen gehad, zowel in België, Mexico als in de Verenigde Staten. Heel vaak zijn maatschappelijke thema’s het onderwerp van haar werk.

Meer info over Annick: www.annickdonkers.com