De fototentoonstelling van Annick Donkers brengt in een beeldenreeks het verhaal van Omed, een Koerdische vluchteling die in Antwerpen terechtkwam. De beelden zijn stille momenten uit het dagelijkse leven van Omed. Objecten en taferelen laten je de desolaatheid voelen van het leven als vluchteling.

Met de tentoonstelling wil !DROPS mensen bewustmaken van de aanwezigheid van vluchtelingen en aantonen voor welke uitdagingen ze staan.

Je bent van harte welkom.
Van maandag 15 oktober tot en met vrijdag 19 oktober is deze fototentoonstelling te bezichtigen bij Madam Fortuna, Sergeyselsstraat 20, 2140 Antwerpen.

We nodigen je graag uit voor het openingsmoment op donderdag 18 oktober om 18 u., waarbij !DROPS je te woord zal staan om de achtergrond van de foto’s en de doelstelling van de tentoonstelling uit de doeken te doen.

OVER !DROPS

!DROPS is een sociaal innovatiebureau. Als creatief collectief pakken we maatschappelijke vraagstukken aan. Van facilitatie tot creatie; van denken tot doen. We werken multidisciplinair en zien cultuur en digitaliteit als dé tools voor positieve verandering. Daarbij plaatsen we ‘the power of people’ centraal. Samen ontwikkelen we duurzame resultaten voor een leefbare 21ste eeuw. Dicht bij huis en over de grenzen heen.
Meer info over !DROPS: www.idrops.org

OVER ANNICK DONCKERS

Annick Donckers is een documentaire fotograaf uit Antwerpen. Ze woont op dit moment in Mexico. Ze heeft al verschillende tentoonstellingen gehad, zowel in België, Mexico als in de Verenigde Staten. Heel vaak zijn maatschappelijke thema’s het onderwerp van haar werk.

Meer info over Annick: www.annickdonkers.com